membri-1920.webp
Alexandru Gliga

Alexandru Gliga

Fondator & Chief Executive Officer "We rise by lifting others" R. Ingersoll

Alexandru, absolvent al masteratului de endodonție la King’s College, Londra, certified gold member al grupului Style Italiano Endodontics și doctorand al Università di Siena Italia și Carol Davila București, este un medic stomatolog pasionat de endodonție, a cărui conduită profesională nu este reprezentată doar de evoluție și perfecționare continuă, dar și de împărtășirea cunoștințelor dobândite prin studiile și practica medicală desfășurată. 

Fost sportiv de performanță, Alexandru este fondatorul a două cluburi sportive, care au reprezentat activitatea sa de antreprenor între 2008 și 2017. 

În afara cabinetului, a cursurilor și a conferințelor la care este invitat lector, Alexandru își petrece timpul cu familia și prietenii, pentru care gătește în stil mediteranean, devenind totodată și un “home barista” apreciat. 

Este pasionat de sporturi și practică înot, schi, patinaj, basket, tenis, rugby, MTB și multe altele, fiind o persoană deschisă, ale cărei nevoi de comunicare și de implicare socială îl îndeamnă să inspire și să dezvolte activități care adună oameni, creează prietenii, conexiuni și construiește comunități cu valori comune și bun-simț.

Andreea Simion

Andreea Simion

Co-Fondator, Creative Director & Project Manager
Head of Social Media
"An idea is just an idea, until you do something about it" T.Edison

Andreea, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București și medic rezident în specialitatea endodonție, se ambiționează ca debutul în cariera sa medicală să fie unul complex și eterogen, participând astfel și la fondarea și dezvoltarea proiectului Ectopic Society. 

Cu o minte creativă, o atenție deosebită pentru detalii și o viziune conturată de estetic, Andreea aduce întotdeauna zâmbete și optimism oamenilor printr-un umor rafinat și o atitudine temerară. 

Ambiția și devotamentul pentru a performa o ajută ca în orice proiect să găsească o provocare și să dezvolte skill-uri noi și cunoștințe în domenii variate. 

Sociabilă și cu un caracter organizatoric foarte bine dezvoltat, Andreea devine întotdeauna nucleul reuniunilor, exprimând precizie atât în planificare cât și în concretizarea ideilor. 

Dorința de a se bucura de o societate frumoasă ii aduce o încredere deplină în acest demers provocator de transformare a lumii într-o comunitate “mică” de OAMENI.

Cristian Capotă

Cristian Capotă

Co-fondator & Chief Experience Officer "The only true wisdom is in knowing you know nothing." Socrates

Cristian este un medic cu o experiență bogată în stomatologia generală, absolvent al promoției 1998 al Universității “Titu Maiorescu”, București, Facultatea de Medicină Dentară. De la începutul carierei sale și până în prezent, acesta și-a axat practica pe calitate și excelență în oferirea serviciilor medicale, în același timp rămânând empatic și răbdător față de pacienții săi, aceste două calități definindu-l.

Energia sa pozitivă și devotamentul pentru medicină îl fac să iasă în evidență în comunitatea sa profesională, iar faptul că îi place să socializeze și să participe la evenimente și petreceri este evident un atu.

Cu toate acestea, întâlnirea cu echipa Ectopic Society i-a oferit o perspectivă nouă asupra vieții și i-a stimulat dorința de a aduce o contribuție semnificativă la succesul acestei organizații. El crede cu tărie că experiența sa vastă și istoria sa profesională pot aduce un aport valoros în cadrul Ectopic Society.

Cristian împărtășește și un interes profund pentru activități precum schi, spectacole de teatru, muzică clasică și jazz, ceea ce îl face un membru multifacetic al Ectopic Society, aducând astfel o dimensiune culturală și socială deosebită echipei.

Mircea Câmpeanu

Mircea Câmpeanu

Co-Fondator & Chief Logistics Officer "Life is 10% what happens to us and 90% how we react to it." C.R. Swindoll

Mircea este o persoană dinamică, spontantă și plină de viață. Absolvent al Facultății de Informatică București și în prezent masterand în cadrul Universității “Politehnica” Bucureşti, specialitatea “Echipamente pentru Terapii de Recuperare” - Facultatea de “Inginerie Industrială și Roboți”.

Mircea este fondatorul și președintele “Asociației Persoanelor cu Dizabilități Locomotorii”, o persoană calmă și implicată în activitatea zilnică a acestei asociații. 

Este pasionat de automobilism și sporturi extreme, călătorii și muzică. Mircea este mândru că face parte din echipa Ectopic Society, o comunitate a medicilor stomatologi din întreaga lume, promovând în scop recreativ principii, valori morale și respect față de o profesie de elită. 

Motto-ul lui Mircea sună cam așa: ‘Nu renunța niciodată. Nu știi când și de unde vei primi șansa de a-ți îndeplini visele. Nu renunța și într-o zi vei zâmbi larg și liniștit știind că ai ajuns la destinație cu forțe proprii!’ #mirceamergemaideparte

Cătălina Gliga

Cătălina Gliga

Co-Fondator, Chief Marketing Officer & Chief Legal Officer "Be so good they can’t ignore you." S.Martin

Cătălina este o persoană multidisciplinară care îmbină partea artistică a vieții cu o abordare mai pragmatică în ceea ce privește funcționalitatea și caracterul practic. Având studii de business încheiate la Università Bocconi, Milano, de drept la Universitatea Româno-Americană, București, și de design interior la Istituto Marangoni, Londra, Cătălina vede oportunitățile și găsește cele mai bune soluții pentru a rezolva orice problemă ar putea apărea în activitatea sa zilnică. 

Este un designer de interior pasionat care consideră că arta, inovația, creativitatea, recunoștința și bunătatea sunt elementele cheie care îi ghidează existența. Este o fire deschisă, se adaptează ușor la medii noi, foarte atentă la detalii, calmă, veselă și caută să unească oamenii din jurul ei și să îi determine pe toți să se simtă încrezători în ei înșiși.

Cătălina iubește să petreacă timp cu familia și prietenii, se bucură să viziteze locuri noi, să plece în aventuri în aer liber, să practice sportul, să guste rețete noi și să fie cea mai bună versiune a ei însăși pentru a-și învăța copiii că iubirea este răspunsul la toate întrebările noastre.

Mihai Enăchescu

Mihai Enăchescu

Co-Fondator & Chief Financial Officer "The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams." E.Roosevelt

Mihai, un pasionat de mașini și bucuriile vieții, și-a început cariera în ingineria aviației după absolvirea Masteratului în Inginerie și Management Aerospațial din cadrul Universității Politehnice din București. Succesul l-a urmărit rapid, ajungând să ocupe poziția de Project Manager, făcând parte din departamentul de Sales Operations în cadrul uneia dintre cele mai mari multinaționale la nivel mondial. 

Cu toate acestea, ceea ce îl motivează pe Mihai în mod special este credința sa în conceptul denumit "Ectopic Society." El investește eforturi constante în dezvoltarea și implementarea acestei viziuni alături de o echipă dedicată. Scopul său este de a inova și de a introduce excelența nu numai în cariera sa, ci și în acest proiect, contribuind astfel la îmbunătățirea lumii în care trăim.