ro

/en
be-fastfixed-ectopic-winter-race-cover-image.jpg

Be Fast&Fixed Ectopic Winter Race

anunt-ectopic.jpgMarți, 21 februarie 2023, ora 9:00, Pârtia Subteleferic din Poiana Brașov işi deschide porţile pentru a găzdui „Be Fast&Fixed Ectopic Winter Race”, prima competiție internațională de ski și snowboard destinată în exclusivitate medicilor stomatologi și persoanelor din industria stomatologică, care se va încheia cu un Après Ski Party semnat Ectopic Society.

În baza colaborării cu Asociația Persoanelor Cu Dizabilități Locomotorii (A.P.D.L.), Mircea Câmpeanu (Mircea Merge Mai Departe), membru al echipei Ectopic Society și Președintele A.P.D.L., va deschide competiția cu o demonstrație de slalom pe monoski.

Evenimentul „Be Fast & Fixed Ectopic Winter Race” va începe cu antrenamentele oficiale la ora 9:00, urmând ca la ora 11:00 participanții să coboare pentru prima dată pe traseul competiției în manșa de recunoaștere. La 12:00 va începe prima manșă de concurs.

Pașii pentru înscrierea în competiție sunt următorii:

 1. Citiți cu atenție regulamentul competiției afișat mai jos
 2. Completați formularul de înscriere în competiție
 3. Achitați taxa de participare

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numerele de telefon +40722618619 și la +40745120210 sau pe e-mail la dental@ectopicsociety.ro

Atenție! Formularele de înscriere în competiție trimise fără a achita contravaloarea taxei de participare nu vor fi luate în considerare!

 

Regulament concurs  "Be Fast & Fixed - Ectopic Winter Race"

 

 1. ORGANIZATOR 

Organizatorul competiției „Be Fast & Fixed - Ectopic Winter Race” este ASOCIAȚIA PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI LOCOMOTORII (CUI 30158402), cu sediul în Bucuresti, str. General Berthelot,  reprezentată de domnul MIRCEA IOAN CÂMPEANU, în baza acordului de asociere cu ECTOPIC SOCIETY EVENTS S.R.L. (CUI 46277787) reprezentată de domnul Alexandru Gliga cu sediul în Bucuresti, Sector 1, Strada Bratocea, Nr. 13, Camera Nr. 1

Competiția se va desfăsura conform prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții.  

Organizatorul își rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, prin anunțarea acestui fapt atât pe site-ul www.ectopicsociety.ro, cât și pe platformele de social media.

Competiția se va organiza în conformitate cu normele și regulamentele specifice ramurii de sport, adaptate de structurile sportive, cu condiția ca acestea să nu vină în contradicție cu normele legale în vigoare.

Competiția se va desfășura doar după obținerea avizelor/acordurilor/autorizațiilor prevăzute de lege pentru desfășurarea competiției sportive.

Organizatorul își rezervă dreptul de a amâna sau anula competiția în orice moment, înainte de desfășurare, din cauza condițiilor meteo, a stratului de zăpadă necorespunzător, a eventualelor stări de urgență impuse în zona ariei de desfășurare a competiției la momentul respectiv sau din alte motive care împiedică desfășurarea acesteia în condiții optime. De asemenea, organizatorul își rezervă dreptul de a schimba locul de desfășurare a competiției sportive. 

Competiția poate fi anulată și în dimineața concursului, în cazul în care arbitrii decid că nu sunt condiții optime de a desfășura o competiție de schi și snowboard. 

Competiția este organizată ASOCIAȚIA PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI LOCOMOTORII (CUI 30158402) în asociere cu ECTOPIC SOCIETY EVENTS S.R.L. (CUI 46277787).

 

 1. SCOPUL 

Scopul  competiției este de a promova sănătatea și practicarea sporturilor de iarnă (schi și snowboard) în randul  medicilor stomatologi și persoanelor din industria stomatologică, dar și de susținere și implicare în sport a persoanelor cu dizabilități.

 

 1. LOCUL ȘI DATA DE DESFĂȘURARE 

Concursul se va desfășura pe pârtia Subteleferic, din Poiana Brașov, Județul Brașov în data de 21.02.2023.

 

 1. CONDIȚII DE DESFĂȘURARE 

Concursul de schi și snowboard se va desfășura într-o singură mansă de slalom la care vor lua parte concurenții înscriși, ce îndeplinesc condițiile de participare.

Organizatorii vor desemna un DIRECTOR DE CONCURS care va confirma sau anula manșa concursului în funcție de: numărul de concurenți, condițiile meteo, starea pârtiei, condițiile de siguranță ale participanților, prezența SALVAMONTULUI, SALVĂRII etc.  

 

 1. ARBITRII 

Pe parcursul traseului vor fi arbitrii care vor supraveghea trecerea corectă a concurenților printre porțile montate pe traseu și vor anunța descalificarea din concurs atunci când este cazul.

 

 1. CRONOMETRAJUL 

Va fi asigurat cu aparatură electronică de personal calificat și arbitrii.

 

 1. CONCURENȚI – CLASIFICAȚI ÎN FUNCȚIE DE NIVELUL DE PERFORMANȚĂ ȘI DE SEX

Statutul concursului este de tip „register in”, la start putându-se alinia doar persoanele înscrise în competiție.

Vor exista patru categorii de concurs, în care vor fi încadrați toți concurenții:

Schi:

 • Femei – Nivel Avansat
 • Femei – Nivel Intermediar
 • Bărbați – Nivel Avansat
 • Bărbați – Nivel Intermediar

Snowboard:

 • Femei – Nivel Avansat
 • Femei – Nivel Intermediar
 • Bărbați – Nivel Avansat
 • Bărbați – Nivel Intermediar

 

 1. TRASEU 

Pârtia alocată pentru concurs va fi pârtia Subteleferic din POIANA BRAȘOV, JUDEȚUL BRASOV. 

Pârtia va fi împrejmuită cu plase de siguranță.

Pe durata concursului pârtia Subteleferic va fi inchisă pentru practicanții sporturilor de iarnă din afara concursului. Accesul publicului spectator se va face pe jos. 

 

 1. ORDINEA DE START 

Ordinea de start va fi stabilită în ziua competiției și anunțată în prealabil.

Neprezentarea la start în ordinea stabilită (întârziere la start) duce la pierderea intrării în concurs. Listele de start vor fi trimise pe e-mail, luni 20.02.2023, tuturor participanților.

 

 1. ÎNSCRIEREA 

Înscrierea se va face în baza formularului de inscriere aflat pe site-ul   www.ectopicsociety.ro.

Se pot înscrie în competiție numai practicanți ai schiului și/sau a snowboard-ului  din rândul medicilor stomatologi și persoanelor din industria stomatologică națională și internațională.

Organizatorul va analiza cererile de înscriere în ordinea sosirii și după validarea taxei de concurs, participanții vor primi un e-mail de confirmare. Organizatorul își rezervă dreptul de a selecta participanții.

Prin înscrierea la concurs, participanții sunt de acord și isi expimă consimțământul ca organizatorii, partenerii și sponsorii să le folosească numele, imaginile foto și video efectuate lui/ei în timpul concursului, în scopuri promoţionale, precum și în realizarea oricăror materiale de marketing.  

Prin înscrierea în competiție participanții declară că sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de către organizator, precum și cu participarea la „Be Fast & Fixed - Ectopic Winter Race”.

Numărul maxim al concurenților va fi de 100 de persoane, înscrierea fiind făcută în ordinea cronologică a primirii cererilor de înscriere, termenul limită fiind 20 februarie 2023, ora 16:00.

Taxa de înscriere: 

Organizatorul a decis ca taxa de înscriere în valoare de 500 RON să fie achitată online, pe site-ul Livetickets.ro, accesând linkul

Taxa de înscriere în competiție nu poate fi returnată.

Ridicarea kit-ului de concurs se va face în ziua competiției în intervalul  8:00 – 09:00 sau în ziua de dinaintea concursului în intervalul 16:00 – 19:00, de la secretariatul competiției amenajat în recepția Hotelului Escalade, situat în Poiana Brașov.

Neprezentarea în intervalele orare menționate mai sus pentru ridicarea numerelor, va duce automat la excluderea din concurs. 

 

 1. TRANSPORTUL PE CABLU / CARTELA DE TELESKI

Costul transportului pe cablu al participanților va fi inclus în taxa de participare în competiție doar pentru ziua desfășurării concursului. 

 

 1. DESĂȘURARE 

Concursul constă într-o singură manșă de concurs conform regulametului de desfășurare al competiției. Desemnarea câștigătorilor se va face în urma timpilor realizați de acestia în concurs de la cel mai mare la cel mai mic. Concurentul cu cel mai bun timp va ocupa pozitia 1 ș.a.m.d.

Concurenţii au dreptul de a recunoaşte traseul cu porţile montate, fie păşind în susul pârtiei pe marginea traseului sau schiind uşor printre porţi în șir indian. Concurenţii vor purta în mod obligatoriu numărul de concurs atribuit. Se interzice schiatul prin porţi în stil de competiţie în timpul recunoașterii traseului, acest lucru putând duce la excluderea din concurs. 

Concurenţii vor fi prezenţi în zona de start cu cel puţin 15 minute înaintea intrării în concurs, conform listei de start afișată. Concurenții care întârzie și nu respectă ordinea de start vor fi descalificați. 

 

 1. PROGRAMUL DE DESFĂȘURARE 

Ora 8:00-9:00              Distribuirea numerelor de concurs (la SECRETARIAT)

Ora 9:15                          Afișarea grilei de start la locul desfășurării evenimentului

Ora 9:30-10:00             Recunoașterea traseului schi alpin și snowboard

Ora 12:00                    Start manșă finală schi alpin

Ora 15:00                      Start manșă finală snowboard

Ora 16.00                      Afișarea rezultatelor definitive

Ora 16:30                     Festivitatea de premiere

Orele programului stabilite pot suporta modificari în funcție de condițiile meteo, etc

 

 1. ECHIPAMENTUL 

Concurentul se va echipa în mod corespunzător pentru a-și asigura siguranța.

Purtarea căștii de protecție este obligatorie. 

 

 1. PREMIEREA 

Pentru stabilirea clasamentului se vor lua în calcul timpii din concurs în ordine descrescătoare.

Se acordă diplome pentru toți particitanții, iar pentru locurile I, II și III din fiecare grupă și câte o medalie.

Se va organiza un clasament general, premiindu-se primele trei locuri ale fiecărei categorii.

 

 1. REGULAMENTUL COMPETIȚIEI

Regulamentul competiției este disponibil gratuit oricărui participant pe site-ul concursului www.ectopicsociety.ro

 

 1. DIVERSE

Prin înscrierea în competiția „Be Fast & Fixed - Ectopic Winter Race” participanții sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. De asemenea, pozele efectuate în timpul desfășurarii competiției pot fi făcute publice și folosite de către organizator în scopuri publicitare, fără alte obligații din partea Organizatorului.

Parteneri

Parteneri

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Data

21 Feb 2023

Locație

Poiana Brașov, Pârtia Subteleferic

Descoperă categoriile la care te poți înscrie

Înscrie-te în competiție

Evenimentul a luat sfârșit!

Vă așteptăm la următoarele evenimente marca Ectopic Society!

Evenimente